Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, prije dan mi je zubar stavio lijek u zub te mi je zakazao termin za 30.8 a ja idem na odmor 12. Sada pa me zanima da li je moguce taj zub popraviti sada 12. Strah me da mi lijek ne ispadne ili da me nece boljeti, a idem u stranu drzavu.. a i ne znam da li je 7 dana dovoljno da lijek djeluje. Osjecam blagu bol i osjetljivost na dodir, no mislim da je to mozda normalno sa obzirom da mi je zub rađen jucer.

Lejla - 07. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Lejla,

na stomatologu je da proceni koliko dugo je potrebno da određeni lek deluje. S obzirom da nemamo uvid u vrstu medikamenta koji je postavljen u zub, niti u početnu dijagnozu, ovim putem nije moguće reći šta je najbolje rešenje u Vašem slučaju.

Savetujemo Vam da se o tome konsultujete sa Vašim stomatologom.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata