Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani... Prije mjesec dana mi je stavljena plomba u zub peticu. Stajala je par dana, to mjesto me pocelo boljeti i ispala je pri tome mi je pukao i zub i ostao komadic na povrsini, meso okolo je bilo upaljeno i bolno, a ne znam koji je razlog.. Otisla sam zubaru, zub mi je izvadjen vrlo tesko, zubar je morao praviti prostor kako je rekao...dva dana nakon toga sam isla na kiretazu rane jer mi nije lijepo zarastala... Proslo je 7 dana od toga... Sa unutrasnje strane mi se vidi kao kost, da li je kost ili zub? Zubar je prosli put cistio i nije to dirao... Bolovi su se smanjili kakvi su bili... ali svaki dan imam ziganje na ovom mjestu i cudno zarenje, ne znam koji je razlog? Unaprijed hvala

Erna - 17. 10. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovana Erna,

s obzirom da navodite da je bilo komplikovano vađenje zuba, kao i kiretaža rane, što može ometati i odlagati proces zarastanja. 

Savetujemo Vam da ponovo posetite stomatologa ili po mogućnosti oralnog hirurga kako bi se prekontrolisalo zarastanje rane.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28187 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28187
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata