Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Prije neki dan kada sam rucala odjednom me je nesto zaboljelo i teze sa gutala. Kasnije sam pojela jabuku i odjednom.mi e sa lijeve strane kod grla, (spod vilice okocila.gukica. otezano disadnje bol sa cijele ijeve strane lica..donja vilica zuba, svw.. Sta bi to mpglo biti. Doktor mo jeprepisai snimak vrata koji je trl za mjeaec dana..

Anchy - 27. 12. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Anchy,

iz razloga što su se tegobe koje opisujete pojavile nakon konzumiranja određene hrane kao neka od mogućih pretpostavki nameću se alergija na neku od namirnica, oboljenje pljuvačne žlezde i/ili njenog izvodnog kanala (upala, prisustvo kamena) i drugo.

Ne bi bilo loše da uradite OPT snimak (veliki snimak zuba obe vilice) i posetite stomatologa, a po potrebi i specijalistu oralne ili maksilofacijalne hirurgije kako bi se nakon analize snimka i kliničkog pregleda utvrdilo šta je tačno u pitanju i doneo plan terapije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata