Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani;
Prije nešto više od 3 tjedna dobio sam zubni absces, posjetio sam stomatologa koji mi je otvorio zub, tako je zub bio otvoren oko 2 tjedna. Nakon što je stomatolog otvorio zub jaki bolovi su popustili, no još uvijek je postojala blaga bol, dao je i terapiju antibioticima koje sam koristio tjedan dana. Nakon čega mi je stomatolog očistio kanale zuba i stavio lijek. Lijek u zubu stoji već 4 dana, no zub i dalje boli, bolovi nisu jaki, pa me zanima jeli to normalna bol nakon stavljanja lijeka?
Unaprijed se zahvaljujem!
S poštovanjem;

Danijel - 14. 09. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovani Danijele,

nakon pravilne mehaničke i hemijske obrade kanala korena i aplikacije odgovarajućih medikamenata, bol bi trebao postepeno da se smanjuje. Ukoliko se simptomi pogoršaju (intenzivira bol, pojavi otok) savetjemo Vam da pre zakazanog termina posetite Vašeg stomatologa. 

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27369 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27369
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata