Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,

Prije nešto više od dva mjeseca mi se na donjoj usni, na sluzokoži, na levoj strani, pojavila bijela omanja kvržica, poput mjehura. Pokušala sam da je probijem jednom i nije moglo. Ne boli me, ne svrbi, slabo se i vidi, ali mogu da je napipam jezikom. Često grickam usne, nesvjesno. Ne znam šta bi moglo da bude. Brine me njeno trajanje.

Una - 07. 04. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Una,

s obzirom na sve navedeno, opisana promena najverovatnije predstavlja uvećanu malu pljuvačnu žlezdu usne, pogotovo ukoliko imate štetnu naviku grickanja. Potrebno je izbegavati grickanje usne, a savetujemo da posetite stomatologa kako bi se pregledom utvrdilo o čemu je tačno reč, i da li je potrebna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata