Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani prije tjedan sam vadila gornju sesticu koja je bila vec trula I crna I pucala je I prije I tijekom vadenja pa ju je bilo malo teze I za izvaditi cak je I plomba prije sama od sebe ispala. Pila sam dvaput dnevno brufen od 600 pet dana a sad zadnja dva dana jednom dnevno od 400 pa me zanima dali je nakon tjedan dana I dalje normalno da me malo boli I neugodan je osjecaj? Hvala!

Lp

Katarina - 20. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Katarina,

nakon komplikovanog vađenja zuba uobičajena je pojava bola koji je najintenzivniji u prvih nekoliko dana nakon vađenja zuba, nakon čega se postepeno smanjuje do potpunog prestanka.

Ukoliko bol ima tendenciju smanjivanja verujemo da nemate razloga za zabrinutost.

U slučaju da se tegobe ne smanjuju ili dođe do pogoršanja, savetujemo da se javite Vašem stomatologu radi kontrolnog pregleda.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata