Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani prije tjedan sam vadila gornju sesticu koja je bila vec trula I crna I pucala je I prije I tijekom vadenja pa ju je bilo malo teze I za izvaditi cak je I plomba prije sama od sebe ispala. Pila sam dvaput dnevno brufen od 600 pet dana a sad zadnja dva dana jednom dnevno od 400 pa me zanima dali je nakon tjedan dana I dalje normalno da me malo boli I neugodan je osjecaj? Hvala!

Lp

Katarina - 20. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Katarina,

nakon komplikovanog vađenja zuba uobičajena je pojava bola koji je najintenzivniji u prvih nekoliko dana nakon vađenja zuba, nakon čega se postepeno smanjuje do potpunog prestanka.

Ukoliko bol ima tendenciju smanjivanja verujemo da nemate razloga za zabrinutost.

U slučaju da se tegobe ne smanjuju ili dođe do pogoršanja, savetujemo da se javite Vašem stomatologu radi kontrolnog pregleda.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata