Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
Prije tri mjeseca prilikom vađenja živca iz 3, ostao mi je dio igle. Nije me boljelo ,ali na toplo reaguje trnjenjem.
Sada me bole desni na lijevoj strani i na gornjoj i donjoj vilici, negdjw od cetvorke,petice. Interesuje me da li je povezano sa trojkom ? I ata koristiti za upalu desni?

Alek - 03. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Alek,

uzrok Vaših tegoba može biti upala desni, prisustvo parodontalnog džepa u predelu navedenih zuba, kao i oboljenje nekog od zuba navedene regije.

U slučaju upale desni i/ili prisustva i zapaljenja parodontalnog džepa, potrebno je uklanjanje zubnog kamenca i mekih naslaga, kiretaža parodontalnog džepa i aplikacija odgovarajućeg medikamenta. Takođe se savetuje redovno i pravilno održavanje oralne higijene.

Za tačnu dijagnozu neophodan je klinički pregled i analiza Rtg snimka, te Vam savetujemo da posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč i kako bi se sprovela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26215 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26215
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata