Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani prije vise od mjesec dana cementiran mi je metalkeramicki most u gornjoj vilici. Prvih tjedan dana je bilo dobro ali nakon toga dok gutam slinu s lijeve strane imam oajecaj da most vucem prema dolje. I problem imam sa izgovorom, vilca mi je jako ukocena, a s te strane jezik mi stiscu zubi sto jako iritira. Zbog cega izgovor nije normalan ako kazu da je s mostom govor normalan. Hvala

Zeljka - 14. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Zeljka,

period adaptacije na protetski rad je individualan i u proseku traje oko dve nedelje. Po završetku perioda adaptacije trebalo bi da navedene tegobe prođu. Ukoliko to ne bude slučaj, savetujemo Vam da se obratite Vašem stomatologu kako bi ste rešili sve nedoumice.

Srdačno 





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 24912 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
24912
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata