Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, prošlog ljeta sam pala i slomila vilicu s desne strane. Uz pomoć svog stomatologa i maksilofacijalnog hirurga, vilica se vratila u normalu. Međutim, posljednjih dana osjećam tzv. škljocanje na lijevoj strani i tupe bolove dok jedem , govorim... Uradila sam snimak i ne vidi se nikakvo napuknuće ili nešto slično. Da li mi možete okvrno reći o čemu se radi i da li je situacija alarmantna? S uvažavanjem, Leda

leda - 20. 04. 2021.
Odgovor i savet
spec. dr Marija Kosjer
spec. dr Marija Kosjer specijalista dečije i preventivne stomatologije

      Poštovana Ledo,

jedini savet koji možemo da Vam damo je da sa urađenim rtg snimkom odete na kontrolu kod maksilofacijalnog hirurga, koji će nakon analize snimka i kliničkog pregleda po potrebi preduzeti lečenje.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata