Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, radila sam navlake na 6 zuba, rađeno je ( 1,2,3 - 1,2,3), najednom se spustila navlaka na jedinici, pojavila se šupljina, gdje se vidi moj zub ispod. Zanima me, dal je moguće da se vrati, da nema te šupljine ili moram nove raditi? Kad sam otišla kod zubara koji mi je to radio, odmah mi je rekao da moram raditi nove, s tim da je na još neke zube rekao da je potrebno uraditi navlake. Da kažem još, garancija u slučaju da se nesto desi bila je 4 godine, meni je se ovo desilo 2 mjeseca poslije isteka garancije. Unaprijed hvala. Lijep pozdrav

Plava pandica - 05. 11. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Plava pandica,

najverovatnije je došlo do povlačenja desni u predelu navedenog zuba, i u tom slučaju je potrebna izrada novog fiksnog protetskog rada (mosta). 

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata