Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani radim zube obrusili su mi donju vilicu zube koje je bila ufatila paradendoza sam izvadila,bole me jako drsni od uboda,pijem rapidole od 400 kad popijem on djeluje i opet u krug danas mi je stomatolog prepisao amoksicilin od 500 i menzol od 400mg ja kad popih antibiotik zabolje me citava vilica mora li to tako

Jelena - 26. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Jelena,

nakon brušenja zuba bol može biti posledica iritacije desni prilikom brušenja, bol nakon uboda anestezije, ali i bol zuba na termičke nadražaje koji traje koliko i dejstvo nadražaja. Pojava spontanih bolova može da ukazuje na oboljenje zubne pulpe nekog od obrušenih zuba, te je potrebno kanalno lečenje.

Nažalost bez kliničkog pregleda nije moguće utvrditi tačnu dijagnozu te Vam savetujemo da ponovo posetite stomatologa kako bi se utvrdila tačna dijagnoza i sprovela adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28469 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28469
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata