Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani radjen mi je most na gornjim jedinicama i dvojkama. Od pocetka mi nije lepo naleglo sa unutrasnje strane na desni ili ispod desni na desnoj jedinici i dvojki. Oseca se debljina i kao da odudara od njih. Isla sam ne znam koliko puta na prepravke i zubar jednostavno ne moze da nadje sta smeta. Da li se treba raditi novi most? Privremeno mi je cementiran opet jer ne moze da nadje sta se desava. Hvala vam

Biljana - 13. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Biljana,

nažalost ovim putem, a bez kliničkog pregleda nije moguće sa sigurnošću tvrditi o čemu je tačno reč.

Ono što je dobro je to što je most privremeno cementiran, te su moguće izmene u zubotehničkoj laboratoriji.

Savetujemo Vam da ponovo posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je tačno reč.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25269 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25269
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata