Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
rodila sam prije godinu dana divnog djecaka koji jos doji. Moj problem su desni. Zdrava sam, relativno mlada mama , ne pusim, nemam kamenac na zubima kao ni naslage. Redovno idem kod zubara i imam zdrave zube. Medjutim zadnjih mjesec dana primjetila sam da su mi desni na gornjoj vilici blago tamno crvene i cesto krvare kod pranja, takodje sam osjetila los zadah iz usta. Citajuci rekla bih da se radi o blagom obliku gingivitisa. Jako me je to razocaralo jer je zaista higijena mojih zuba besprijekorna. Da li je to zbog porodjaja i dojenja tj.zbog gubljenja odredjenih vitamina ili pak nesto drugo? I da li ce se upala povuci kada se i hormoni nakon poroda vrate u normalno stanje ?
Unaprijed Vam se zahvaljujem na izdvojenom vremenu kao i savjetu!
Lijep pozdrav,

zox - 14. 03. 2018.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Zox,

tokom trudnoće i neposredno nakon porođaja, zbog hormonskog disbalansa je normalna pojava gingivitisa (upale desni), što bi vremenom trebalo da se normalizuje. Svakako savetujemo besprekorno održavanje oralne higijene, i redovne posete stomatologu radi kontrolnih pregleda.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata