Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, s obzirom da sam htela da stavim fiksnu protezu, zubar mi je preporučio da izvadim 4 zuba (četvorke dole, petice gore) zbog teskobe. Međutim, prilikom vađenja, morao se napraviti "put" bušilicom da bi se 4. uspešno izvadila bez pomeranja susedne 5. te mi je odstranjen mali deo petice. Zanima me da li je to uobicajena praksa i da li treba da budem zabrinuta, s obzirom da osecam da mi je 5. sa strane poprilično ravna.

Aleksandra - 31. 07. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Aleksandra,

nije uobičajena praksa, ali je u Vašem slučaju najverovatnije bilo neophodno.

Zub se može rekonstruisati postavljanjem kompozitnog ispuna.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26874 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26874
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata