Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Sim ima 4.5 godine. Pocela je da mu se klima gornja jedinica. Malo se zali i na bol kada npr jede jabuku. Izbegava tu stranu. Klimanje smo primetili pre 2 dana, nema novog zuba iza ili ispred mlecnog. Kaze da ga nije udario, makar nismo primetili. Da li je ovo mnogo rano?

Marina - 01. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Marina,

vreme nicanja zuba je individualno, uslovljeno nasleđem. Generalno, gornje mlečne jedinice menjaju se oko sedme godine života.

Savetujemo da dete odvedete na pregled kod stomatologa, po mogućstvu kod specijaliste za dečiju i preventivnu stomatologiju kako bi se utvrdilo stanje u ustima.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27377 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27377
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata