Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani. Skidala sam ultrazvucno kamenac i radjeno je i peskiranje. Sam tretman nije bio bolan vise neprijatan. Nista mi nije receno,a ja sam zaboravila da pitam koliko ce bol u desnima trajati. Promene na toplo-hladno nema,samo bol u desnima. I dalje se vidi krv u dnu zuba odakle je uklonjen kamenac a moram da napomenem da je kamenca bilo jako puno jer nije skidan godinama a pusac sam. Pozdrav

Danijela - 17. 07. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Danijela,

s obzirom da proces zarastanja desni traje kratko, možete očekivati nekoliko dana nakon uklanjanja kamenca prisutnu osetljivost desni, nakon čega bi tegobe trebale da prođu.

Nemate razloga za zabrinutost.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27369 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27369
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata