Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, sledeće pitanje je možda neobično i neodnosi se direktno na stomatologiju, ali možda može biti vezano. Da li oštećenja desni, u vidu povlačenja, mogu uzrokovati smetnje pri izgovoru pojedinih slova, koje ranije nisu bile prisutne? Hvala!

Anoniman - 19. 06. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Anoniman,

mala je verovatnoća da blago povučene desni uzrokuju poremećaj izgovaranja pojedinih slova. Međutim, duboki parodontalni džepovi mogu uzrokovati pomeranje zuba uz stvaranje razmaka, što može uticati na izgovor pojedinih slova.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27262 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27262
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata