Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Snimala sam umnjake i stomatolog i hirurg savetuju vadjenje donjeg i gornjeg desnog. Donji desni je postavljen da udara u sedmicu, ali meni nije zub jos nije izbio na povrsinu. Nemam bolove niti mi trenutno smeta. Da li je neophodno hitno vadjenje ili mogu da sacekam ako krene da me boli? I da li to cekanje moze da mi utice da se poremeti raspored zuba u vilici, ili cu ja osetiti neku promenu to jest bol.

Lara - 14. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Lara,

ukoliko je pravac nicanja umnjaka takav da je on usmeren prema susedom zubu "sedmici" savetujemo njegovo vađenje, s obzirom da može da ugrozi navedeni susedni zub.

Savetujemo Vam da sledite uputstva Vašeg stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27225 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27225
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata