Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani stomatologu imam problem. Naime imala sam mali razmak izmedu zubi prednjih. Jutros kada sam se probudila krenila sam oprati zube i primjetila da je razmak dosta veci te da se izmedu stvaraju neke smede mrlje. Pomislila sam da sinoc mozda nisam dobro oprala zube te da je ostalo nesto na njima. Probala sam na sve nacine to skinut no ne ide. Redovito vrsim higijenu usne supljine i ne vidim razlog kako su se pojavile te mrlje. Molim za pomoc, hvala.

Tinka - 01. 09. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Tinka,

"smeđe mrlje" na zubima mogu biti naslage (zubni kamenac), pigmentacije ili karijesne lezije.

Da bi se utvrdilo šta je u pitanju neophodan je pregled. Kamenac i pigmentacije je potrebno ukloniti, a karijesne lezije sanirati uklanjanjem promenjenog tkiva i postavljanjem ispuna (plombi).

Javite se svom stomatologu.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata