Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, svi zubi u gornjoj vilici su mi ravni jedino je problem desna dvojka koja je izdignuta u odnosu na ostale zube... Ne bih zelela protezu pa me zanima da li bi mi mogli pomoci fasete?
Pozdrav.

Bojana - 22. 10. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Bojana,

zavisi od stepena nepravilnosti. Fasete su indikovane za korekciju manjih nepravilnosti položaja zuba (uz brušenje zuba), a sve veće nepravilnosti zahtevaju ortodonsku terapiju, ili eventualno izradu keramičke krunice ukoliko je moguće, što zahteva brušenje zuba. Dakle, neophodan je klinički pregled kako bi se utvrdilo koje je najbolje rešenje u Vašem slučaju.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata