Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
Trenutno lečim gornju jedinicu. Nakon zadnjeg dolaska kod stomatolog, zub je očišćen i ostao je otvoren ali je stavljena vatica u njega koja mi je ispala slučajno. Da li da stavim sama novu vatu? Ili da ostavim otvoren zub a vatu stavim samo kad jedem? Kod stomatologa idem tek za pet dana.

Tina - 15. 01. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Tina,

možete sami staviti manji smotuljak vate kao što je i stomatolog uradio prilikom Vaše posete. Takođe, možete menjati vaticu nekoliko puta u toku dana.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28985 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28985
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata