Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, trenutno sam trudna, pocetak, pa su rekli ne moze rtg. Pre dva meseca, popravljala sam 6 i 7 gore desno, a otprilike od tada, ili malo ranije, samo na tom mestu su mi desni neprestano osetljive i bolne. E, sad stavljene su bele plombe, i imam bol kad zvacem na toj strani, kao da me "ubode u zivac", znaci bol nije stalno, vec samo kad zvacem...cini mi se kao da je 7. Zubar je gledao opet, kaze sve ok, samo desni osetljive. Medjutim, kad prodjem koncem, nije strasno, ali kad izvucem konac, sam vrh korena, uzasno zaboli, kao "u nerv". Zato nekako ne mislim da su desni, vec zub u pitanju...Da li ste imali iskustva sa tim?

Maja - 18. 04. 2021.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Maja,

uzrok Vaših tegoba može biti prisustvo parodontalnog džepa u predelu navedenog zuba, povučene desni i slično. Takođe, uzrok može biti neadekvatno zaptivanje ispuna. Uzrok bola na zagrižaj nakon postavljanja ispuna može biti i predimenzionirani ispun, kada minimalnim uklanjanjem viška ispuna nestaje i osetljivost na zagrižaj.

O čemu je tačno reč neophodno je utvrditi kliničkim pregledom, te savetujemo da ponovo posetite stomatologa kako bi se utvrdilo o čemu je reč.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata