Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,

Trudnica sam i mucim muku sa sesticom. Izvadjen je zivan pre par meseci ali do sada nismo uspeli da ga zatvorimo jer kad god probamo da zatvorimo zub on bukne i otekne mi obraz pracen bolovima. Zub mi se smirio i nije reagovao uopste i doktor mi zatvori da ga ne bih skroz izgubila. Opet mi je buknuo bukvalno za 1 dan i obraz opet otekao, posto snimanje ne mogu da uradim molim Vas za savet ukoliko ste imali ovakvih iskustava. Bol ne prestaje. Puno Vam hvala unapred.

Marija - 26. 12. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Marija,

naš savet je da se obratite specijalisti za bolesti zuba i endodonciju. Ukoliko zub ipak ne može da se izleči i sačuva savetujemo da se obratite oralnom hirurgu kako bi se zub izvadio.

Uživajte u trudnoći!

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27276 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27276
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata