Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, trudnica sam treci mesec trudnoce, imam kvarnu osmicu, mislim da je gangrena, da li moze da se popravi ili mora da se vadi?

Jovana - 20. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Jovana,

potrebno je kliničkim pregledom utvrditi tačnu dijagnozu i sprovesti adekvatnu terapiju. Stomatološke intervencije nisu kontraindikovane u trudnoći.

Savetujemo Vam da posetite stomatologa kako bi se utvrdila tačna dijgnoza i sprovela adekvatna terapija. Otežavajuća okolnost je to što je u trudnoći kontrindikovano Rtg snimanje zuba, te ukoliko imate neki stari snimak ponesite ga sa sobom na pregled kod stomatologa.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25439 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25439
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata