Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, trudnica sam treci mesec trudnoce, imam kvarnu osmicu, mislim da je gangrena, da li moze da se popravi ili mora da se vadi?

Jovana - 20. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Jovana,

potrebno je kliničkim pregledom utvrditi tačnu dijagnozu i sprovesti adekvatnu terapiju. Stomatološke intervencije nisu kontraindikovane u trudnoći.

Savetujemo Vam da posetite stomatologa kako bi se utvrdila tačna dijgnoza i sprovela adekvatna terapija. Otežavajuća okolnost je to što je u trudnoći kontrindikovano Rtg snimanje zuba, te ukoliko imate neki stari snimak ponesite ga sa sobom na pregled kod stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26327 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26327
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata