Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, u 8mom mesecu trudnoce sam i imam upalu desnih. Moj stomatolog mi je prepisao tesnost za ispiranje usta, meku cetkicu za zube i odgovarajucu pastu. Posle nedelju dana upotrebe ja i dalje imam bol koji nije konstantan, na trenutke zaboli pa se primiri i tako ceo dan. Zanima me da li je i posle nedelju dana moguce da se upala nije smirila?

Jelena - 13. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Jelena,

postoji takva mogućnost. Pored svega navedenog, potrebno je po potrebi ukloniti zubni kamenac kao i meke zubne naslage. Savetujemo da zakažete pregled kod specijaliste parodontologije kako bi se nakon pregleda postavila tačna dijagnoza i napravio plan terapije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28497 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28497
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata