Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, u četvrtak 04.06.2020. izvadjena mi je gornja desna petica. Po prestanku delovanja anestezije imala sam bolove ali posle jednog analgetika bola vise nije bilo do sutradan.Zatim se bol ponovo javio ali pulsirajući,tihi može da se izdrži ali ne prestaje i sad sam primetila da su se pojavile kao neke sitne bubuljice,afte ne znam šta su i sad me to boli i na dodir i prilikom jedenja. Imam osećaj da mi se koči cela gornja vilica, trne mi. Da li možete da mi kažete o čemu se radi, da li je normalno da me to mesto gde je izvadjen zub i dalje boli,pulsira i šta da radim sa ovim aftama koje su tu na mestu izvadjenog zuba? Unapred zahvalna.

Ivana - 07. 06. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Ivana,

bol nakon vađenja zuba je uobičajena pojava, i najintenzivniji je u prvih nekoliko dana nakon vađenja, nakon čega se postepeno smanjuje do potpunog prestanka. Što se tiče promena na desnima, najverovatnije je reč o blažoj povredi desni nastaloj prilikom vađenja zuba, koja će spontano proći tokom nekoliko narednih dana.

Verujemo da nemate razloga za brigu, a ukoliko se tegobe nastave i nakon navedenog perioda ili dođe do pogoršanja tegoba, savetujemo da se javite Vašem stomatologu radi kontrolnog pregleda.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27657 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27657
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata