Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani. U donjoj vilici u 5ici mi je imao bas veliki kvar. Stomatolog mi je stavio lijek koji sam drzala dvije nedelje. Nakon toga prije 4 dana makao mi je lijek, udarao u zub brusio ga nista me nije boljelo. Stavio mi je neku pastu i privremenu plombu. I rekao da sacekam da li ce me boljeti pa dok mi zavrsi druge zube ako ne bude bolio stavi trajnu plombu. Sjutra dan pocela je da mi se javlja ostra bol na zagrz. Kad dodirujem zub i udaram od njega ne boli me nista. Ali kad zvacem na toj strani javlja se trenutna bol. Sta da radim?

Marija - 06. 04. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Marija,

iz navedenog se ne može sa sigurnošću znati o kojoj vrsti aplikovanog medikamenta je reč.

Savetujemo Vam da se konsultujete sa Vašim stomatologom koji je najbolje upućen u tok terapije.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata