Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
U gornjoj vilici imam 3 zuba pod plombom jedan do drugog. Osetila sam bolove celog dela vilice iznad plombiranih zuba i otišla kod svog stomatolog. Na pregledu nismo mogli da ustanovimo koji me zub tačno boli. Stomatolog je napravio i snimak tog dela vilice, ali na snimku se ne vidi nikakav proces. Prepisana su mi 2 antibiotik koja pijem već 2 dana ali mi uopste nije lakše, ne pomažu ni lekovi protiv bolova. Bol je konstantan, gotovo celodnevan, jedino olakšanje je kada držim hladnu vodu u ustima, pa bukvalno već dva dana držim vodu u ustima. I dalje ne mogu da odredim koji mi zub "smeta", osećam trnje cele te strane, a onda konstantan bol unutar vilice, kao da me boli kost.
Šta mislite, šta bi moglo biti u pitanju?

Sandra - 30. 09. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Sandra,

potrebno je kliničkim pregledom, analizom Rtg snimka i određenim dijagnostičkim testovima utvrditi tačnu dijagnozu i sprovesti adekvatnu terapiju. 

Nažalost ovim putem, a bez kliničkog pregleda i analize Rtg snimka ne može se znati o čemu je tačno reč, te Vam savetujemo da ponovo posetite stomatologa, po mogućnosti specijalistu bolesti zuba i endodoncije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25849 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25849
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata