Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
U januaru ove godine sam popravljala dvije jedinice i nakon toga sam osjećala bol na hladno (posebno tekucinu) a kasnije i na toplo.Otišla sam istom stomatologu u junu i ponovo mi je popravila obje jedinice nakon čega više nisam osjećala bol.Sada me boli desna jedinica. U početku me boljela samo u trenucima i osjećala sam kako bol struji kroz nju. Koristila sam sol kao prirodni lijek a sada me zub užasno boli laganim dodirom usne, prstom i kuckanjem po njemu. Moje pitanje je: Trebam li opet otići istom stomatologu i ima li zubu spasa?
Ili trebam sačekati da se zub smiri sam.

Srdačan pozdrav i unaprijed hvala
Alma

Alma - 12. 12. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Alma,

naravno da postoji šansa da se zub u potpunosti sanira, ali bez detaljnog kliničkog pregleda i analize Rtg snimka ne može se doneti tačna dijagnoza i plan terapije.

Na osnovu informacija koje ste nam naveli, a s obzirom da trpite određene tegobe, savetujemo Vam da se obratite ponovo svom stomatologu, ili specijalisti endodoncije kako bi se utvrdio razlog tegoba i pružila adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata