Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, u petak sam vadila koren donje sedmice prilicno tesko vadjenje. Mene i dalje uzasno boli rana, bila juce kod stomatologa koji kaze da rana super zarasta dao mi antibiotik.... Sta dalje molim Vas za savet Hvala

Suzana - 20. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Suzana,

nakon komplikovanog vađenja uobičajena je pojava bola koji je najintenzivniji u prvih nekoliko dana nakon vađenja, nakon čega se postepeno smanjuje do potpunog prestanka. U tom periodu upotreba analgetika će Vam biti od koristi.

S obzirom da je stomatolog kliničkim pregledom utvrdio da je zarastanje rane uredno verujemo da nemate razloga za brigu, a ukoliko se tegobe i dalje ne smanjuju savetujemo da ponovo posetite stomatologa, u slučaju da je u pitanju alveolitis (otežano zarastanje rane) kako bi se sprovela adekvatna terapija.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata