Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,

U prije 3 dana sam radila kanalno lijecenje zuba, medjutim bol je i dalje prisutan, da li je to normalan proces, sljedeci termin imam za nedelju dana.

Hvala na odgovoru.

Irma - 25. 08. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Irma,

tokom i nakon kanalnog lečenja zuba moguće je prisustvo osetljivosti zuba na zagrižaj, dodir jezikom, kuckanje i slično, koja je najintenzivnija u prvih nekoliko dana nakon lečenja, nakon čega se postepeno smanjuje do potpunog prestanka. Pojava jakih, spontanih bolova nije uobičajena.

Nažalost bez poznavanja početne dijagnoze i sprovedene terapije, iz navedenog se ne može sa sigurnošću tvrditi o čemu je tačno reč, te Vam savetujemo da se o svemu konsultujete sa Vašim stomatologom koji je najbolje upućen u tok terapije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26942 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26942
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata