Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,

U procesu sam lečenje donje sedmice. Dijagnoza gangrena zuba. Zubar mi čisti kanale i prvi put kad je radio bilo je uz anestezijui zavtvorio fatom i nije bolelo posle. Danas smo bez anestezije čistli kanale i mene je daleko manje bolelo i to samo na vrhu kanala kad sam iglu osećala. Nalio je hlor i fiziološki rastvor. Stavio fatu i tanko zatvorio nečim belim, rekao da dođem za tri dana da punimo kanale i posle plombiramo. Mene to sad boli opet. Šta nije u redu sa tim? Molim Vas za odgovor.

Snežana - 13. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Snežana,

s obzirom da su i dalje prisutne tegobe, uzrok tome može biti ili neadekvatna mehaničko/hemijska obrada i medikacija kanala korena zuba, ili je bol samo posledica iritacije tkiva oko vrha korena zuba usled terapije. Da bi se bilo šta tvrdilo neophodan je klinički pregled. Savetujemo da ukažete na tegobe Vašem stomatologu kako bi se po potrebi nastavilo sa lečenjem.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27377 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27377
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata