Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, u sredu sam izvadila gornju levu sedmicu. Rana lepo zarasta, i s vremenom me manje boli. Medjutim, ubod anestezije u nepce me i dalje boli, najviše pri gutanju. Da li je to normalno?

Ljubica - 09. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Ljubice,

mesto uboda igle prilikom aplikovanja lokalne anestezije može biti bolno osetljivo nekoliko dana, i očekuje se da se osetljivost postepeno smanjuje do potpunog prestanka.

Verujemo da nemate razloga za zabrinutost, a ukoliko dođe do pogoršanja tegoba savetujemo da se konsultujete sa Vašim stomatologom.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25509 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25509
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata