Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, u sredu sam izvadila gornju levu sedmicu. Rana lepo zarasta, i s vremenom me manje boli. Medjutim, ubod anestezije u nepce me i dalje boli, najviše pri gutanju. Da li je to normalno?

Ljubica - 09. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Ljubice,

mesto uboda igle prilikom aplikovanja lokalne anestezije može biti bolno osetljivo nekoliko dana, i očekuje se da se osetljivost postepeno smanjuje do potpunog prestanka.

Verujemo da nemate razloga za zabrinutost, a ukoliko dođe do pogoršanja tegoba savetujemo da se konsultujete sa Vašim stomatologom.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27377 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27377
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata