Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani vadila sam peticu gore pre 5 dan bilo je malo teze posto mi je ostao samo koren... Popila sinacilin do kraja po preporuci dr. U ranu mi je stavljena nekakva mala faza zbog manjeg krvarenja... Bol je prosla mada me vredja dok jedem..! Danas nakon 5 dana sam osetila komadic zuba mini mini malni koji me bockao sam ga izvadia uplašena jako.. E sad zanima me da li postoji mogcnost da se rana upali. I ntekne? Blago je taj deo msm. Rupa natecena ali nemam bola?!

Nevena - 07. 11. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovana Nevena,

ukoliko je zub izvađen u potpunosti, s obzirom da ne navodite nikakve tegobe, verujemo da nemate razloga za zabrinutost.

Savetujemo redovno i pravilno održavanje oralne higijene uz posebnu pažnju na regiju rane.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata