Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

POSTOVANI VADIO SAM ZUB PRE DVA DANA BIO JE BAS VELIKI ZUB DOKTOR JE VADIO DESET MINUTA DAO MI JE DA PIJEM SINACILIN NA OSAM SATI POSTO NE MOGU DA PROGUTAM TABLETU SIPAM ONAJ PRASAK U KASIKU I TEK ONDA POPIJEM SA VODOM PA ME ZANIMA DA LI IMA DEJSTVO KAD SE TAKO POPIJE I IMAM MALI OTOK NA TU STRANU GDE JE VADIO PA ME ZANIMA DA LI JE TO NORMALNO

nemanja - 13. 11. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovani Nemanja,

kapsula ima svoju svrhu kod svakog medikamenta, a to je da obezbedi da se lekovita supstanca "oslobodi" u onom delu digestivnog trakta gde je to potrebno, dalje metaboliše, a lek deluje. Dakle, način na koj Vi uzimate lek nije adekvatan i dejstvo leka može izostati. Ukoliko ne možete da progutate kapsulu savetujemo da se konsultujete sa farmaceutom i dobijete isti medikament ali u drugoj formi (sirup, injekcija...).

Nakon vađenja zuba moguća je pojava blažeg otoka regije rane usled neminovne traume tkiva, i ukoliko nisu prisutne bilo kakve tegobe nemate razloga za zabrinutost. U slučaju da se trenutno stanje pogorša savetujemo da posetite Vašeg stomatologa.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata