Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani vadio sam zub(šesticu gore levo) pre nekih 5 dana..Rana polako zarasta, bol se smanjuje, takodje i otok..Medjutim svaku noc oko 2,3 ujutru probudi me jak bol, tako da moram odmah da popijem anelgetik..
Da li je to narmalno kao posledica traume?

Vladimir - 22. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Vladimir,

nakon vađenja zuba bol je najintenzivniji u prvih nekoliko dana nakon čega se postepeno smanjuje do potpunog prestanka. U tom periodu savetujemo upotrebu analgetika (brufen, paracetamol) i izbegavanje spavanja na toj strani.

Ukoliko tegobe ne prođu u navedenom periodu ili dođe do pogoršanja tegoba, savetujemo da se javite Vašem stomatologu. Takođe, kliničkim pregledom je potrebno isključiti oboljenje susednih zuba.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27225 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27225
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata