Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani vadio sam zub(šesticu gore levo) pre nekih 5 dana..Rana polako zarasta, bol se smanjuje, takodje i otok..Medjutim svaku noc oko 2,3 ujutru probudi me jak bol, tako da moram odmah da popijem anelgetik..
Da li je to narmalno kao posledica traume?

Vladimir - 22. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Vladimir,

nakon vađenja zuba bol je najintenzivniji u prvih nekoliko dana nakon čega se postepeno smanjuje do potpunog prestanka. U tom periodu savetujemo upotrebu analgetika (brufen, paracetamol) i izbegavanje spavanja na toj strani.

Ukoliko tegobe ne prođu u navedenom periodu ili dođe do pogoršanja tegoba, savetujemo da se javite Vašem stomatologu. Takođe, kliničkim pregledom je potrebno isključiti oboljenje susednih zuba.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 25945 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
25945
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata