Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, vec duze vremena ,tacnije od oroslog ljeta ,imam otecen jezik irubovi sa obe strane jezika su mi crveni.U pocetku je to bilo malo a poslije 3 mjeseca kada sam trebala imati odbranu diplomskog bas je otekao jezik ,da sam brinula kako cu uspjeti odbraniti diplomski ..
Poslije se to smanjilo, al i sada postoji u manjoj kolicini .uU meduvremenu sam isla popraviti zub i moj stimatolog nije primjetio nisra neobicno a ja sam zaboravila da ga upitam za problem.
Unaprijed hvala

Suncica Savic - 26. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
Dr Jelena Vuletić Rakić
Dr Jelena Vuletić Rakić polivalentni stomatolog

Poštovana Suncica Savic,

uvećanje jezika u velikom broju slučajeva predstavlja anatomsku varijaciju i u velikom broju slučajeva se smatra normalnom pojavom, te verujemo da nemate razloga za zabrinutost.

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26930 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26930
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata