Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Vec neko vreme imam problema sa zadnjim zubima u vilici sa leve strane. Kod gornjeg zuba imam blago naduvene desni, a kod donjeg mi se javlja bol u predelu ispod zuba. Sam taj zub me ne boli, vec ispod njega osecam blag bol koji je povremen. Pri zvakanju me povremeno ispod donjeg zuba zaboli. Pre neki dan sam primetio I da su mi se desni malo povukle. Kod zubara ne mogu zbog novonastale situacije, jer oni primaju samo hitne slucajeve. Sta da radim?

Mihajlo - 25. 04. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Mihajlo,

Tegobe koje navodite mogu biti uzrokovane prisustvom i zapaljenjem parodontalnog džepa u predelu navedenih zuba ali i oboljenjem zubne pulpe ("živca"), što je potrebno utvrditi kliničkim pregledom i analizom Rtg snimka.

Savetujemo Vam da redovno i pravilno održavate oralnu higijenu uz upotrebu pomoćnih sredstava (konac za zube, interdentalne četkice), a ukoliko tegobe ne prođu ili dođe do pogoršanja savetujemo da se javite stomatologu.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata