Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,

Vec nekoliko meseci ispod donje desne sestice na desnima imam plik za koji sma mislio da je bakterijska infekcija ybog yuba. Medjutim, na (patologij) histologiji su mi utvrdili da je rec o virusnoj infekciji, odnosno da je izraslinica virusnog porekla.

E sad, svakog drugog dana taj plikcic se malo naduje ja ga pritisnem i iz njega izadje neka bezbojsna skoro nevdiljiva tecnost koja nij gnoj i on se smanji i splasne. I tako svaki drugi dan. Posto ne jako nervira (ne smeta mi fizicki), moje pitanje je sta mogu uraditi da se resim ovog plika.

Pijem neke vitaminjke preparate, tako su mi rekli, da ojacam navodno imunitet.

Hvala unapred na odgovoru.

Marinko Pesic - 21. 09. 2015.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovani Marinko Pesic,

savetujemo da se obratite specijalisti za bolesti usta kako bi se pregledom, a po potrebi i dodatnim analizama, utvrdilo o čemu je reč te indikovala adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27674 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27674
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata