Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,
Već nekoliko mjeseci budim se sa osjećajem žarenja i izrazito jake suhoće u usnoj šupljini. Isprva sam mislila da je razlog tomu suh zrak u prostoriji u kojoj spavam,no prošlog tjedna javilo se još nekoliko čudnih simptoma. Naime,par dana sam imala stalan osjecaj da mi nesto smeta pri gutanju a onda sam pregledom usne šupljine uočila da mi je resica tj. uvula znatno izdužena. Ovo me zabrinulo pa sam se javila liječniku. Da napomenem da nikakve bolove nisam osjećala niti mi je grlo upaljeno,ali me vrat dosta boli i na desnoj strani imam uvećan limfni čvor. Liječnik mi je prepisao antibiotik i kontrolu za 10 dana,no sinoć sam uočila i da mi je cijelo nepce poprimalo žuto-bijelu boju. Veoma sam zabrinuta. Da li sve ovo upućuje na nešto ozbiljno? Hvala unaprijed na Vašem stručnom misljenju i odgovoru. Lijep pozdrav

Ružica - 25. 06. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Ružica,

nažalost ovim putem nije moguće tvrditi o čemu je zaista reč.

Savetujemo da zakažete pregled kod specijaliste otorinolaringologije (ORL).

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27358 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27358
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata