Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Vec tri dana imam intenzivne bolove u donjoj sednici levo. Bol se reflektuje i na gornju sesticu levo,koja je prelomljena. Pored te gornje sestice bila je nekada nadogradnja koja se nije odrzala, ostalo je koren u mesu. Uz ovu donju sedmicu imam umnjak koji poprilicno smeta. Treba da se obratim zubaru,ali sam u prilicnom strahu posle smrti poznanice koja je umrla nakon vadjenja zuba.

Natalija - 08. 01. 2016.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Ilija Miljević
dr Ilija Miljević doktor stomatologije

Poštovana Natalija,

svakako nije dobro to što trpite tegobe već nekoliko dana. Iz svega navedenog možemo zaključiti da postoji više zuba koji zahtevaju stomatološki tretman. U najvećem broju slučajeva uzrok intenzivnog spontanog bola je oboljenje zubne pulpe ("živca") i tada je neophodno lečenje kanala korena zuba ("vađenje živca") kako bi tegobe prestale. Više o tome možete pročitati ovde.

Ipak, da bi se postavila tačna dijagnoza i doneo plan terapije neophodan je klinički pregled, pa Vam savetujemo da uradite OPT snimak (veliki snimak zuba obe vilice) i posetite stomatologa. Nemate razloga za strah, odlaganjem potrebne intervencije stanje se može pogoršati.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28991 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28991
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata