Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani
Već tri dana me boli zub u donjoj desnoj strani,neznam koji je,pio sam metafex dok traje dejstvo bol je podnosljiv cim izade dejstvo opet jako boli,zbog rada na terenu nisam u mogucnosti da odem kod zubara,nas doktor iz stacionara reko je da je to upala posto me boli na dodir i reko da pijem amoksicilin,pa me interesuje vase misljenje,hvala.

Milorad - 15. 03. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovani Milorade,

antibiotici predstavljaju samo pomoćno sredstvo u terapiji, a za definitivno rešenje neophodna je stomatološka intervencija.

Nažalost ovim putem, a bez kliničkog pregleda i analize Rtg snimka nije moguće znati tačnu dijagnozu, te Vam savetujemo da uradite OPT snimak (snimak svih zuba gornje i donje vilice) i što pre posetite stomatologa, kako bi se postavila tačna dijagnoza i odredila adekvatna terapija.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26215 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26215
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata