Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani,

Vidim da ste već imali iskustva sa skidanjem livene nadogradnje uz pažljivo rascementiranje najpre ultrazvučnim aparatom. Meni je potrebno ovo da uradim hitno za šesticu i sedmicu gore desno jer šest meseci hodam sa otvorenim zubima bez kruna, koje su najpre skinuli na Stomatološkom fakultetu dana 04. okktobra 2019. i poslali su me sa odeljenja protetike na odeljenje bolesti zuba gde su se složili na osnovu 3 d snimka da je potrebno lečiti pomenute zube ali niko nije hteo da mi ukloni ova dva kočića. Hodam od nemila do nedraga mesecima.

Koliko bi me koštala najpre intervencija uklanjanja nadogradnje ova dva zuba i kada možete da mi zakažete?

Nera - 14. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski
spec. dr Tatjana Gložančev-Sajkovski specijalista stomatološke protetike

Poštovana Nera,

kao prvo izvinjenje za kašnjenje odgovora.

Ukoliko ste u mogućnosti najbolje je da dođete na pregled kako bi nakon analize snimka i samog pregleda stekli uvid u mogućnost vađenja stranog tela iz kanala korena. Naime, ova intervencija je praćena rizikom o loma korena zuba u zavisnosti od debljine i dužine kočića.

Pregledi se ne naplaćuju.

Srdačno 

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28781 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28781
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata