Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, zabolela me je gornja desna sestice i kod stomatologa je zub otvoren i tako ostavljen.pošto sam deveti mesec i čim se porodim da snimim da se vidi šta može da se uradi.Međutim posle prestanka anestezije,zub opet boli. ..dr predlaže da još malo otvori kanale ili da vadimo. Kaze da je gangrena i da ne može da stavi lek i da vadi živac.Pomoć,vaše mišljenje i ako moze što pre.Unapred hvala.

Maja - 10. 04. 2017.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Srđan Nebrigić
dr Srđan Nebrigić doktor stomatologije

Poštovana Majo,

lečenje gangrene zuba je moguće, i višeseansno. Neophodno je kanale korena zuba očistiti, isprati i u njih postaviti određene medikamente kako bi se kanali obeskličili (uništila bakterijska flora). 

Vađenje zuba predstavlja krajnju terapijsku opciju i ne savetujemo ga sve dok nisu iscrpljene sve druge terapijske opcije.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26858 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26858
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata