Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, Zahvaljujem se na brzom odgovoru i sve pohvale na strucnoj podršci pacijentima. Interesuje me da li je moguce da se gornja sedmica i osmica pomjere i popune mjesto izvadjene šestice (imam 35god). Osmica je vec narasla ukrivo i da li postoji mogucnost da se ona ispravi. Preostale osmice mi nisu izrasle. Molio bih savjet. Hvala

Milos - 22. 07. 2008.
Odgovor i savet
spec.dr Branislav Čukić
spec.dr Branislav Čukić specijalista oralne hirurgije - implantolog

Poštovani Miloše,

ne postoji univerzalni odgovor. 

Nekad je moguće , a nekad i nije. Neophodan je pregled i analiza snimka. 





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 27862 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
27862
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata