Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Poštovani, zamolio bih vas da mi odgovorite, izrastao mi je umnjak u gornjoj vilici ali ukoso ne boli me nista samo mi trlja od obraZ, da li se on vadi kao normalan zub ili? Unapred hvala na odgovoru

Nikola - 22. 11. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Irina Miković
dr Irina Miković polivalentni stomatolog

Poštovani Nikola,

u najvećem broju slučajeva, ukoliko je umnjak u potpunosti iznikao, nije potrebno hirurško vađenje.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata