Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,

zamolio bih Vas za savjet u vezi sa ugradnjom krunice na gornjoj avitalnoj jedinici. S obzirom da je zub umrtvljen i drasticno promijenio boju planirao sam da uradim bezmetalnu krunicu. Stomatolog mi je predlozio da ipak postavi metalokeramicku krunicu i metalni kocic kako bi zub dodatno ucvrstio zbog toga sto je prilikom popravke zuba on dosta busen i ispunjen plombom. Koliko sam informisan i za bezmetalne krunice postoje kocici u boji zuba od fiberglasa cime bi se izbjegla ugradnja metala. Ne bih ugradjivao metalokeramicku krunicu jer mi se cini da ce se ipak razlikovati od mojih prirodnih zuba s obzirom da je rijec o gornjoj jedinici.
Hvala unaprijed!

Marko - 27. 05. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Stefan Mirković
dr Stefan Mirković polivalentni stomatolog

Poštovani Marko,

naš savet bi bio ugradnja fiberglass kočića u koren zuba i izrada bezmetalne krunice na njemu, jer se ipak radi o estetskoj zoni.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 28988 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
28988
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata