Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani,
Zanima me da li moze “da se vrati na mesto” krunica koja mi je ispala sa sve nadogradnjom, odnosno jednim “kočićem”.

Pre pet godina sam radila krunicu na gornjoj desnoj petici. Sada mi je ona neoštećena ispala sa sve kočićem pa Vas molim za savet sta je rešenje, da li moze da se vrati ili se radi sve ponovo.
Trenutno sam u inostranstvu, da li smem da čekam i koliko dugo ili moram hitno uraditi zbog otvorenog zuba. Koliko se sećam živac je izvadjen i imala sam intervenciju otklanjanja male ciste iznad tog zuba. Trenutno nemam nikakav bol, jedini problem je estetski.
Unapred zahvaljujem na odgovoru!

Ana - 23. 01. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Ana,

u situacijama kada se nadogradnja samo rascementira, a ne postoji oštećenje preostalog zubnog tkiva niti nadoknade, može se ponovo cementirati.

Savetujemo da uradite Rtg snimak tog zuba i ne odlažete posetu stomatologu kako ne bi nastalo oštećenje preostalog dela zuba/korena.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26975 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26975
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata