Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani zapocet mi je proces vadjenja zivca.Prvo mi je zubarka dala anesteziju i iglicama cackala po zubu i ispirala zub necim i odmah mi je stavila lek,posle toga me uopste nije bolelo.Posle sedam dana mi je izvadila lek i ponovo cackala iglicama pa mi je napunila kanala ali me sada boli posebno kada ga natisnem gornjim zubom.Pa me zanima dali je to normalno ili nesto nije uradjeno kako treba

Marina - 30. 07. 2019.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Marina,

neposredno nakon lečenja kanala korena zuba može se javiti osetljivost zuba na zagrižaj, kuckanje, dodir jezikom i slično, koja nastaje kao posledica iritacije tkiva oko vrhova korenova zuba prilikom instrumentacije kanala korena, i postepeno se smanjuje tokom nekoliko dana do potpunog prestanka.

Verujemo da nemate razloga za zabrinutost, a ukoliko tegobe ne prođu u navedenom vremenskom periodu ili dođe do pogoršanja, savetujemo Vam da posetite stomatologa radi kontrolnog pregleda.

Srdačno

Nakon 23 godine uspešnog rada u oblasti stomatologije, odlučili smo da je vreme da naše poslovanje proširimo u pravcu estetske medicine. Kao i do sad, osluškujemo vaše želje i pratimo trendove.

Okupili smo vrhunske stručnjake i otvorili smo vrata nove ordinacije opremljene po visokim standardima.

U posebnoj ordinaciji za plastičnu hirurgiju i estetsku medicinu, pri stomatološkoj poliklinici, lekar specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije vrši sve intervencije iz domena svoje specijalnosti u lokalnoj anesteziji.

Želimo da individualnim pristupom, uz stručni kadar i sertifikovane materijale, odaberemo metodu koja će svakom pacijentu pružiti vrhunske rezultate.

Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 29474 pitanja.
.
9
Doktora
.
11000
Zadovoljnih pacijenata
.
29474
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata