Vaš odgovor

. / Pitanja / Vaš odogovor
Pitanje

Postovani, zub je za vadjenje, lecila sam ga i stavljena je privremena plomba, medjutim posle nekog vremena preko noci se pojavio otok na desnima ispod zuba koji je tvrd na dodir. Sestica dole je u pitanju. Zubar kaze kako anestezija nece delovati zbog otoka, zanima me da li je to tacno i sta mi je ciniti? Hvala

Djurdjica - 11. 02. 2020.
Stepen hitnosti:
nije hitno  nije hitno
relativno hitno  relativno hitno
veoma hitno  veoma hitno
informacija  informacija
Odgovor i savet
dr Moana Opačić
dr Moana Opačić doktor stomatologije

Poštovana Djurdjice,

vađenje zuba se može uraditi potpuno bezbolno.

Savetujemo da se obratite oralnom hirurgu.

Srdačno





Potreban Vam je pregled?   Zakažite besplatan pregled

Pitajte stomatologa

Ukoliko ste u nedoumici slobodno nam se obratite.
Do sada smo odgovorili na preko 26226 pitanja.
.
9
Doktora
.
9500
Zadovoljnih pacijenata
.
26226
Odgovorenih pitanja
.
100
Sertifikata